BTS u petak objavljuje prvu pesmu na engleskom

Nakon što su zakazali još jedan online koncert, momci iz BTS iznenadili su čitav svet najavom da će izbaciti svoju prvu pesmu na engleskom jeziku! Numera pod nazivom “Dynamite” izlazi u petak, a oni su sad opširno govorili na tu temu.

U razgovoru za USA Today momci su bili brutalno iskreni, pa su istakli da im je ovo najveći izazov u karijeri, jer se najveći deo članova baš i ne snalazi sa engleskim koliko bi to voleli. “Nije to ni bilo toliko teško, koliko je bilo interesantno. Bio je to interesantan izazov”, priča Jungkook, dok RM koji odlično govori engleski kaže, “Bilo je zabavno teško”. Možda se sećate da je BTS pre samo godinu dana objavio kako neće pevati na engleskom jer bi im to promenilo identitet, ali sad objašnjavaju zašto su to ipak uradili.

“Nalazimo se u situaciji sa kojom se suočava čitav svet, pa smo počeli da istražujemo šta sad da radimo, a da je jako dobro”, priča Suga. “Stvaranje ove pesme bilo je kao sudbina”, dodaje RM. “Ko je mogao i da zamisli da će biti pandemije? Nema viđanja, karaoka, nema koncerata? Nema ni šetnje parkom. Nismo očekivali ovu pesmu na engleskom. Dok smo pravili novi album, to nam je samo palo na pamet.” A hoće li ova pesma biti izuzetak ili će oni još pesama snimati na ovom jeziku? V je uveren da će ih biti još! “Nemojte ne očekivati da ih bude još”, rekao je on.

Pročitajte još  Pažljivo: BTS igrica jeste besplatna, ali ne u potpunosti!

Sa druge strane, J-Hope uverava fandom da se momci trude da i vreme pandemije iskoriste da što više rade. “Stalno razmišljamo o načinima kako da se pokrenemo”, ističe on. “Zaključak je uvek da će biti muzike i plesa koji će uzdići, tako da slušam muziku, pišem muziku, plešem i to mi pomaže. Trudimo se da ovaj period iskoristim da radim stvari koje nisam radio ranije. Pravim sebi nove izazove i tako se borim sa tim.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.