BTS stigli na TikTok, fandom munjevito reagovao!

Ovo je baš iznenađenje! BTS sa pravom zovu jednom od najvrednijih, ako ne i najvrednijom grupom na svetu, pa je pravo pitanje kako su opšte našli vremena za to da počnu da snimaju videe i za TikTok! Ipak, njihov kanal je otvoren u sredu ujutru, a za manje od četiri sata, oni su već imali preko milion pratilaca!

U prvom videu od 15 sekundi, momke možemo videti kako mašu ručicama uz svoj hit singl “Boy With Luv”, a u drugom, RM se obraća fandomu na engleskom a ostatak grupe to čini na korejskom. Kako oni navode, ideja da se otvori TikTok došla je od toga što oni imaju i previše stvari koje žele da podele sa fandomom.

Mi se samo nadamo da će momci i njihov tim voditi računa da ne preteraju, jer je i fandomu njihovo zdravlje važnije od toga da im oni budu stalno pred očima. Ipak, život k-pop grupa izuzetno je naporan, a momci su već toliko dugo zajedno da je to za njih već nešto skroz normalno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Triler u Britaniji: Najava da će BTS film biti sinhronizovan izazvala buru protesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.