BTS se obraćaju fandomu van Azije: Zaista, zašto nas toliko volite?

BTS ovih dana postavljaju rekorde a potpuno je očigledno da se to dešava jer za razliku od skoro svih drugih k-pop izvođača, oni imaju veliko uporište i van Azije. Momci su to i konstatovali gostujući u jednom radio šou iako još uvek nisu svesni šta se dešava!

Upitani da objasne čitavu situaciju i kažu kad misle da su počeli da privlače pažnju sveta, Rap Monster je iskreno odgovorio, “U stvari, nismo sigurni u vezi toga. Kad su nam rekli da padaju svi ti rekordi po broju pregleda naših spotova, J-Hope me je upitao, ‘Ali stvarno, zašto nas toliko vole?'”. J-Hope potvrđuje te reči i dodaje, “Mene to stvarno zanima! Pitam se šta je to u vezi nas.”

Upitani da objasne koja ih je to pesma probila, Suga je naveo “I Need U” a Rap Monster misli da je to “Dope”. Na kraju, Jin ima totalno drugačije mišljenje pa veruje da je u pitanju bio singl “Fire.” Novi mini album momaka pod nazivom “Love Yourself: Her” izašao je u ponedeljak a od tad su BTS postavili niz rekorda, poput korejske grupe sa najviše prvih mesta na iTunes listama širom sveta, postali su prvi K-pop izvođači sa plasmanom u top 50 na muzičkom servisu Spotify i imaju najviše pregleda u prvih 24 časa za jednu k-pop grupu. Momci su inače u četvrtak imali TV nastup uživo gde su izveli svoje stare i nove pesme – uživajte!

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards počeo glasanjem za najveću akciju fandoma godine!

https://youtu.be/xlobUz41C9s

https://youtu.be/fuWng1rws3I

https://youtu.be/BxZma8FNSBs

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “BTS se obraćaju fandomu van Azije: Zaista, zašto nas toliko volite?

 1. Kako jos mogu da pitaju zasto?
  Jednostavno zato sto su prelepi preslatki zabavni talentovani u svemu
  Oni sami smisljaju pesme, ne kupuju od Grka kao neki
  Mislim da je pravo pitanje kako da ih ne volimo
  Iskreno, vise znam o njima neko o nekim drugaricama
  Eto ukratko sam objasnila, a inace pricala bih danima o njima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.