BTS otkriva naslov i datum izlaska singla!

Momci iz BTS-a su prosto neumorni – taman kad mislite da je njihova nova era još sveža, oni već imaju u rukavu novi album! Oni su krajem jula objavili da će u avgustu izaći njihov novi prvi singl sa novog albuma i da se može očekivati pesma koja je sasvim na engleskom jeziku, a konačno imamo i datum singla i njegovo ime, tako da niste morali mnogo da čekate!

Zvanične informacije koje su potvrdili i momci su da će singl izaći 21. avgusta, a singl će nositi naziv “Dynamite”. Informacija je potvrđena na zvaničnom BigHit Entertainment Twitter nalogu, na kom vidite roze poster sa imenom singla ispisanim interesantnim fontom, a ispod se vidi i datum izlaska. Još uvek se ne znaju detalji o novom albumu, ali u K-pop svetu sve se drži kao misterija što je duže moguće, kao što su BLACKPINK objavile samo kada njihov album izlazi (čak bez imena), ali tek posle najave drugog singla.

Forbes je pisao o još jednoj zanimljivosti vezanoj za momke, odnosno za njihove MTV VMA noiminacije – ove godine oni su u trci za tri nagrade, ali jedna od njih je naročito posebna i mogla bi biti kruna njihove dosadašnje karijere! Naime, BTS jeste svetski poznat, ali on je prvenstveno K-pop bend i uglavnom caruje u K-pop kategorijama, ali momci su izašli i iz tih okvira i nominovani su u kategoriji “Best Pop”, “najbolja pop pesma”.

Pročitajte još  BTS izdominirali nastupom i nagradama na Melon Music Awardsu! (video)

Pesma koja je nominovana je “On”, i ako momci uspeju da odnesu pobedu, to će biti ogroman uspeh jer je konkrencija doslovno “opasna” – u istoj kategoriji su Lady Gaga i Ariana Grande, Justin Bieber, Jonas Brothers i Taylor Swift. Ova kategorija biće takmičenje za njih protiv najvećih imena pop univerzuma i to je izdvaja od drugih kategorija. Šta vi mislite, ko bi mogao pobediti?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.