Konkurencija BLACKPINK: I BTS objavljuje novi singl u avgustu!

Avgust će biti definitivno uzbudljiv mesec kada je u pitanju nova muzika! Velike su šanse da Taylor Swift za avgust pripremi još neki singl sa novog albuma “folklore”, devojke iz benda BLACKPINK rade na promociji singla koji će takođe u avgustu biti objavljen (kod njih je dosta intrigantno i sa kojim svetski poznatim izvođačem su snimile duet!), a momci iz BTS-a su upravo objavili da i oni avgust planiraju za novi singl!

Naime, kako prenosi Seventeen, momci su u svom Liveu otkrili da su pripremili novi singl za 21. avgust, tako da je, na sreću, poznat i datum objavljivanja! “Pripremili smo novi singl za Army, objavićemo ga 21. avgusta. Pripremamo i album za drugu polovinu ove godine, ali smo odlučili prvo da objavimo singl da bismo se odmah i što pre povezali sa fandomom. Zbog korona virusa mnogo ljudi širom sveta prolazi kroz poteškoće mentalno i mi želimo da im pošaljemo pozitivnu energiju” poručili su momci.

Moguće je da pesma bude u potpunosti na engleskom jeziku, tako da se čini da će za svetsko tržište biti perfektna! “Pesma je brza i pevamo na engleskom, kao ‘Mic Drop’ i ‘Waste It On Me’, smatrali smo da pesma na engleskom zvuči savršeno. Zvuči novo i sveže” rekli su oni. Ako pesma bude od reči do reči na engleskom, to bi bio njihov prvi singl bez ijedne korejske reči!

U tvitu iznad je još jedna nova vest vezana za planove BTS-a – momci će 20. avgusta objaviti “In The Soop” rijaliti seriju, u kojoj će se momci kretati u šumi i na otvorenom i svaki od njih će se baviti aktivnostima kojim želi.

Pročitajte još  Prenos MAMA nagrada je u toku, nastupaju BTS, TWICE i mnogi drugi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.