BTS objavili datume turneje za Evropu i oni su ponovo očajni

BTS odlučio je da u utorak uveče otkrije datume svoje svetske turneje i to za sve destinacije, što uključuje Evropu. Nažalost, po starom, lošem običaju, nastupi u Evropi teško mogu da se nazovu turnejom, jer momci idu samo na par lokacija i to tamo gde su već odlazili do sad.

Poprilično tužna mapa koncerata nam prvo pokazuje da momci nastupaju isključivo po stadionima, sem u Japanu gde pevaju u tzv. “domovima” što su zapravo arene ogromnih kapaciteta, bolje rečeno stadioni u zatvorenom. Turneja je toliko mala da momc imaju svega desetak koncerata u Americi a u Evropi stanje je još gore! Naime, oni će prvi nastup imati 3. jula u Londonu, nakon čega se sele u Berlin i na kraju u Barselonu. Da, dobro ste pročitali, to je sve što se tiče Evrope!

Naravno, za ovakav jadan izbor koncerata i nipodaštavanje fandoma u Evropi krivac je menadžment tima, a zaista je teško dokučiti kakva je logika. Ako Ariana Grande može da održi preko 100 koncerata u jednoj godini, zbog čega ih BTS ima toliko malo? Zbog čega fandom u Evropi dobija koncerte u samo tri grada? Nama svakako neverovatno deluje činjenica BTS tim nije u stanju da shvati kolika je popularnost grupe na našem kontinentu, pa mora da je u pitanju nešto drugo što ne razumemo. Doduše, treba reći da je ovo česta logika kod svih k-pop izvođača, kao što smo nedavno videli u slučaju ATEEZ i Stray Kidz. Ne treba ni napominjati da u ovakvom slučaju naši organizatori nemaju nikakve šanse, na stranu što je stanje sa stadionima kod nas i dalje veoma loše. Šta onda dalje? Isto što stalno ponavljamo, a to je da je sve u rukama BTS menadžmenta i njihovih odluka koje su nama teško razumljive. Dokle god oni ne odluče da svet zaslužuje da više gleda BTS, stanje će ostati ovakvo. Momci sa tim nemaju nikakve veze i na njih se ne treba ljutiti – oni će svoj deo posla kao i uvek uraditi maksimalno, pa oni koji plate preskupe karte neće zažaliti!

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: Nepobedivi BTS, fantastična Demi, rekordan pad Ari i Sel, Taylor ispala!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “BTS objavili datume turneje za Evropu i oni su ponovo očajni

        1. Navijači Partizana često pogrdno nazivaju taj stadion "Rupa", a to nažalost dobro opisuje u čemu je problem. Stadion Zvezde je ispod nivo zemlje i neverovatno je nepristupačan za velike koncerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.