BTS o Ariani Grande: Psovala je kad nas je videla!

BTS i Ariana Grande imali su susret tokom proba za nastupe na Grammy nagradama, ali o tome smo za sad jako malo znali. Na sreću, momci su o tome prićali prošle noći na crvenom tepihu, gde su otkrili da je čitav događaj bio poprilično neobičan, jer je Ari imala krajnje zanimljive reakcije!

“Ona je najbolja u u ovom momentu. Kad je čula da vežbamo pored u našem velikom studiju, ona je htela da pogleda naše probe i šta mi to radimo”, priča RM a prenosi Soompi. “Mi smo joj pokazali.” RM kaže i da je sve bilo zabavno jer ih je Ariana počastila serijom psovki! Ipak, ona je psovala od uzbuđenja i neverice kad je shvatila koliko su dobri, a ne da bi ih vređala! RM je dodao i kako nije fraza kad kažu da gore od želje da rade sa Ari! “Mi uvek želimo da radimo sa Arianom”, kaže on. “Ona je najbolja! Ari, molimo te sarađuješ sa nama”!

Još važnije, momci su nam pričali o svom novom albumu koji možete poručiti iz Famoza prodavnice! “Upravo smo predstavili ‘Black Swan’, naš prvi singl sa nadolazećeg albuma. Album nam izlazi u februaru”, kaže RM. “Biće žešći, biće sve ono što očekujete da će biti – biće bolji i žešći.” On ističe i da za sad ne sme da priča ništa više. “Stvarno ne mogu da kažem. Žestok je koliko smo to mogli. Uvek smo iskreni u našim porukama i pesmama.”

Momci su sinoć imali ogromnu podršku, a to najbolje pokazuje to što su oni bili ubedljivo najčešća tema na Twitteru, čak više od Billie Eilish koja je osvojila najviše nagrada, ili Ariane Grande odnosno Demi Lovato. Zato i ne čudi što se najviše pisalo o pesmi “Old Town Road” u kojoj su momci gostovali. Ako budu nominovani naredne godine, sve će biti još bolje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.