BTS novim osvojenim nagradama ulazi u istoriju Golden Disc Awardsa!

Trenutno ni na globalnom nivou ne postoji veća bojbend sila od K-pop benda BTS-a, a o tome ne svedoči samo armija fanova koja uspeva da pokori čitavu konkurenciju kad je BTS nominovan, već o tome govore i rekordi na dodelama nagrada koje postavljaju (nominovani su i kod nas na sajtu za Famoza Fandom Awards!). Naravno, BTS je počasni gost korejskih dodela, a jedna od njih je Golden Disc Awards koja je održana ovog vikenda, gde su momci uspeli da uđu u istoriju ove dodele!

BTS-u je ove godine pošlo za rukom da dobije nagradu za album godine sa ostvarenjem “Map Of The Soul: Persona”, a momci drže ovu kategoriju već treću godinu zaredom! U kategoriji Digital Song Of The Year (koja je takođe među najznačajnijima) BTS je odneo pobedu sa pesmom “Boy With Luv”, a kao bend dobili su TikTok Golden Disc Popularity Award i nagradu za glavnu K-pop zvezdu – momci su otišli kući sa šest nagrada, a time su ušli u istoriju kao jedini izvođači koji su u jednoj godini dobili i album i pesmu godine.

RM se obratio publici da se zahvali za ogromnu pažnju koju bend dobija: “Zahvaljujući velikoj sreći da nas ljudi vole i budu na našoj strani, u mogućnosti smo da budemo u centru pažnje i da možemo da kažemo šta imamo muzikom koju stvaramo. Međutim, postoji mnogo izvođača koji ne mogu time da se pohvale iako daju sve od sebe svojom muzikom. Nadam se da će do publike doći i njihova iskrenost i vredan rad. Nadamo se da će greške ostati u 2010-im, i da će u novoj deceniji biti prostora za dobre stvari” ispričao je RM.

Pročitajte još  Uskoro video o procesu: Suga dok slika priča o novom albumu BTS-a!

Interesantan momenat sa crvenog tepiha dogodio se prve večeri dodele u subotu, kada se V spotakao nasred tepiha, a Jin mu je kao pravi drug pomogao!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.