Vreme za akciju: BTS najavljuju turneju za april!

BTS već neko vreme najavljuju svoj povratak na muzičku scenu, a njihova matična kompanija Big Hit Entertainment sad je objavila da se nešto sprema za april 2020. godine! Oni su tako na svom Twitteru napisali, “April 2020, pratite nas” a da svima sve bude jasno, na slici se vidi natpis “Tour”!

Osim ako “Tour” nekim čudom nije naziv albuma (u šta valjda niko ne veruje), to bi značilo da će momci opet na svetsku turneju, ali je pitanje šta april tačno znači! Da li će oni u aprilu objaviti datume turneje, ili će turneja već početi u aprilu? Ako je ovo drugo u pitanju, karte za koncerte morale bi se naći u prodaji već početkom 2020. godine! Za mnoge je iznenađenje što najava turneje dolazi pre najave novog albuma, mada je veoma izvesno da će on izaći pre nje.

Ranije glasine govore da je album skoro gotov i da će biti objavljen već sredinom februara, a ako je to tako, onda deluje logično da bi turneja zaista već počela na proleće. BigHit inače nije demantovao glasine, tako da je očigledno da su priče tačne! Kao što smo nedavno pisali, organizator iz Srbije ima želju da pozove momke, ali isto tako smatra da su šanse za njihov dolazak izuzetno male, jer po platežnoj moći teško da možemo da se merimo sa skoro svim zemljama Evrope. Ipak, Famoza će danas kontaktirati organizatora, mada smo uvereni da on već zna da se nešto dešava. U međuvremenu, #BTSTOUR2020 je ubedljivo prvi trend na Twitteru što po ko zna koji put potvrđuje koliko je enormno interesovanje za sve što BTS radi. Mi se nadamo da će u najgorem slučaju oni ovaj put imati pravu evropsku turneju koja će obuhvatiti makar Beč, ali u ovom momentu, teško je bilo šta prognozirati.

Pročitajte još  Po želji fandoma: BTS će vam predavati korejski!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.