BTS na Grammy nagradama: Novi album stiže uskoro!

BTS su prethodne noći bili ne samo gosti na Grammy nagradama već su bili i deo ceremonije, a momci su na crvenom tepihu otkrili koliko su srećni zbog toga, kao i da rad na njihovom novom albumu odlično napreduje pa da ćemo brzo biti u prilici da ga poslušamo. Ipak, oni nisu išli previše u detalje!

“Mi živimo san”, rekao je RM za Billboard. “Želeo bih da se zahvalim fandomu, oni nam daju snagu.” Upitan da prokomentariše priče da će im novi album izaći u maju, RM je rekao, “Radimo vrlo naporno na tome, album će izaći baš brzo”. “Baš brzo” zvuči nam kao pre maja! “Čitav koncept se isplaćuje”, dodaje on. “Nadam se da će se fandomu svideti, da će ga slušati i zavoleti. To je sve.

RM je otkrio i kako je sve što se desilo u prethodnih godinu dana uticalo na njih. “Video sam toliko lepih reči o nama. Ipak, mislim da je najvažnije to što čuvamo sebe, ostajemo ono što jesmo i radimo ono što volimo, tako da je to još uvek sjajno, samo pokušavamo da iskuliramo… da uživamo u ovoj vožnji. Ovo je kao rolerkaster, a sad smo na vrhu, hajde da pokušamo da uživamo u tome… ali ne previše!”, oprezana je mladi muzičar.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Sjajan start sezone nagrada: BTS i TWICE izdominirali na Soribada Best K-Music Awardsu!

Foto: Getty, YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “BTS na Grammy nagradama: Novi album stiže uskoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.