BTS je prvi k-pop bend sa nominacijom za Grammy!

BTS je prvi k-pop bend sa nominacijom za Grammy!

Prošla noć donela je veliku radost i tabor BTS-a, jer je ova sedmočlana grupa ušla u istoriju kao prvi k-pop sastav koji je nominovan za jednu Grammy nagradu, i to za album Love Yourself: Tear, u kategoriji “najbolje spakovano muzičko izdanje”. Iako je ovo nagrada koja se dodelju dizajneru pakovanja, ovo ipak predstavlja veliki korak za momke!

Naime, da BTS i njihovi albumi nisu toliko uspešni, šanse da se primeti dizajn pakovanja za Love Yourself: Tear bile bi ravne apsolutnoj nuli! Momci su u Americi i gradili karijeru od nule, bez ikakve podrške medija koji su se nakačili tek u momentu kad su shvatili koliki fandom oni imaju iza sebe!

Momke raduje i to što je njihov koncertni film “Burn the Stage” toliko uspešan da je zaradio već skoro 20 miliona dolara i time poobarao sve rekorde! Nadamo se da njihov tim sad zna da je vreme za jednu ozbiljnu svetsku turneju!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jimin je najpopularniji od 1332 k-pop idola!

One thought on “BTS je prvi k-pop bend sa nominacijom za Grammy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.