BTS iskreno: Na početku smo se dosta svađali, sada smo kao porodica

Za ovu popularnu grupu sve će se uskoro promeniti. Kao što smo već pisali o tome, jedan od članove BTS grupe, Jin, objasnio je kako mora da napusti grupu na neko vreme da bi odslužio vojsku. Ubrzo nakon njega, moraće da idu i Suga i J-Hope. Koliko god se ovo činilo strašno za fanove, članovi ne planiraju da stanu sa svojim karijerama, a otkrivaju nam i da su sada kao jedna velika porodica iako se na samom početku nisu baš najbolje slagali!

Ova sedmočlana K-Pop grupa ovog meseca je krasila naslovnu stranu časopisa Rolling Stone i otkrila nam je tajnu svog uspeha i zašto smatraju da će ostati zajedno još dugo iako će uskoro morati da odsluže vojsku 21 mesec.

”Bili smo različiti ljudi koji su se okupili. U početku smo se mnogo svađali, naravno, ali mislim da sam sada, nakon tolikog vremena provedenog zajedno sa njima, počeo da volim čak i one stvari koje sam ranije mrzeo kod ostalih članova grupe.” rekao je za časopis Jimin. ”Vreme koje smo proveli zajedno zaista nas je zbližilo, poput porodice. Gde god da idem, postoji to jedno mesto kom ću se vratiti. Počeo sam na taj način da razmišljam o grupi.” dodao je.

Za sada se pevači hita ‘Dynamite’ raduju što će ponovo krenuti na put, zato što je ovaj duži period, u kom su bili udaljeni od scene i nastupa, zaista uticao na njihovo mentalno zdravlje. ”Kada nismo mogli da idemo na turneju, svi su osetili neki gubitak, neki osećaj nemoći. Takođe smo svi tužni. Zapravo nam je trebalo neko vreme da prebolimo ta osećanja.” rekao je Jim.

Pročitajte još  Momci iz BTS-a: Jungkooku treba sto godina da odgovori na poruku!

Grupa je takođe prokomentarisala o toma kako prkose normama muškosti zato što se ne plaše šminkanja i farbanja kose u jarke boje. ”Oznaka onoga što je muško predstavlja zastareli koncept. Nije nam namera da ga razbijemo, ali ako vršimo pozitivan uticaj onda smo zahvalni.” rekao je RM.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.