Menjaju svet: BTS i BLACKPINK sklopili važne dogovore sa Ujedinjenim nacijama!

U nekim kategorijama se suočavaju, i onda samo jedna grupa može odneti pobedu – na MTV VMA su BTS i BLACKPINK bili ista kategorija, ali je pobedu odneo BTS. Ipak, kada nisu na takmičenju, obe ove grupe dominiraju nad celim svetom – to pokazuje i poverenje koje su im pružile Ujedinjene nacije, što nikako nije mala stvar.

Naime, BTS je već u Njujorku, i ovih sedam momaka će održati za Ujedinjene nacije važan govor u kom će se boriti protiv rasne diskriminacije i govora mržnje. Nažalost, ovaj problem je u svetu realan, tako da će momci ispričati nešto na tu temu, a s obzirom da ih milioni ljudi slušaju, njihove reči jako su bitne!

Za to vreme, BLACKPINK su proglašene zagovornicima ciljeva održivog razvoja za Ujedinjene nacije – prostim jezikom rečeno, devojke će svojom moćnom platformom uticati na ljude da misle o klimatskim promenama, zagađenju prirode, i svim drugim važnim problemima! One su prvi južnokorejski bend koji je dobio ovaj zadatak.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  V iz BTS razočaran zbog glasina kako ima devojku

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.