BTS demantovali raspad grupe nakon ogromnog pada vrednosti Big Hit Musica!

Članovi kpop grupe BTS su negirali da se razilaze samo jedan dan nakon što su objavili „pauzu“ koja je od tada izbrisala 34 posto tržišne kapitalizacije njihove izdavačke kuće. Oni sada insistiraju na tome da je izjava od utorka potpuno pogrešno shvaćena, nakon što su očigledno rekli da prave pauzu da bi se bavili solo projektima.

Prema TMZ-u, BTS su povukli i podstakli glasine da su bili namamljeni da ostanu zajedno nakon što je njihova objava dovela do pada akcija izdavačke kuće HYBE za 34 odsto – to je izbrisalo blizu dve milijarde sa tržišne kapitalizacije kompanije. Ovaj megapopularan bend, koji ima čuvenu i ogromnu bazu obožavalaca, izazvao je pomamu nakon objave u utorak tokom njihove godišnje FESTA večere.

Na proslavi devet godina zajedničkog rada benda, član RM je rekao da je vreme da rade sami i najavio da su na „privremenoj pauzi“. Međutim, fanovi su često nailazili na frazu o „privremenoj pauzi“ od drugih bendova u prošlosti, i plaše se da je to način da nežno saopšte vesti o razilaženju.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  RM (BTS) ne mari za gubitak Grammya: Mržnja je njihova sloboda, imaju prava da mrze!

2 thoughts on “BTS demantovali raspad grupe nakon ogromnog pada vrednosti Big Hit Musica!

    1. Pa, kako oni kažu, ostaju zajedno, ali će nastupati pojedinačno u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.