BTS Army organizovao žurku povodom rođendana grupe!

U Sarajevu je bilo baš zanimljivo prethodne nedelje! Povodom rođendana grupe BTS 13. juna organizovana su dva skupa, a jedna od devojaka koje bila na jednom od njih nam je prenela svoje utiske, ali i poslala i fotke odnosno video koji želi da svi pogledaju i uvere se kako je bilo!

“Povodom šeste godišnjice najpopularnije kpop grupe BTS organizovali smo jednu veliku žurku u znak poštovanja prema njima”, piše nam ona. “Bosna je poznata po tome koliko Armyja zapravo ima. Svi smo se lijepo zabavili uz muziku i jednu divnu šetnju gradom. Bilo je naravno i suza i smijeha i radosti.”

“BTS je jednostavno ta posebna divna grupa koja nas je sve spojila kao veliku familiju. Poslije smo se odlučili da pošaljemo jednu divnu veliku poruku BTS da znaju koliko zapravo fanova imaju u Bosni, Hrvatskoj, Makedoniji i Srbiji i da bi jako voljeli da nam se ta želja u budućnost ostvari. Iako znamo svi koliko su zauzeti obavezama i to mi armyji baš razumijemo. Ali kad bi diošli ovdje u Evropu tačnije na Balkan, osjećali bi se kao kod svoje kuće. Za njih iskreno rečeno vrijedno je sve dati. Osobe su koje jednostavno moraju da se vole najviše. BTS su osobe koje spajaju ljude kao što su spojili nas zajedno za na ovaj skup.”

Pročitajte još  Uskoro video o procesu: Suga dok slika priča o novom albumu BTS-a!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.