Hit godine: BTS Army je savršeno spojio “MicDrop” i “Veran” Ace Lukasa!

Hit godine: BTS Army je savršeno spojio "MicDrop" i "Veran"!

Čitava zavrzlama oko toga kako je megahit BTS-a završio u rukama Ace Lukasa još nije završena, a kreativni pojedinci u BTS fandomu napravili su svoj remiks originala “MicDrop” i verzije Ace Lukasa koja je nazvana “Veran”. Ova numera zapravo najbolje pokazuje koliko su dve pesme identične u skoro svim elementima!

Fandom naravno potpuno dominira i u komentarima uz šaljive objave poput “Nisam znala da je Aca Army”, “Konačno smo otkrili tajnog osmog člana BTS-a”, “Uvijek je bio VERAN kopiranju”, “Ima Aca da im bude opening act kad dođu na Balkan konačno, da čujemo i hit uživo.” Iako ima onih koji misle da zbog svega ovoga BTS nikad neće doći, rekli bismo da organizatori ali i Famoza sad imaju samo dodatni motiv da ih dovedemo!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Hit godine: BTS Army je savršeno spojio “MicDrop” i “Veran” Ace Lukasa!

    1. Ma super napravili su novi pravac u muzici…mix folka i k-popa..FOLK-POP…GROSS and DEGRADING…😂😂😂

  1. Nisam clan fandoma ARMY(mislim da sam pododila) (Ipak su mi MMeri u srcu) ali bi Aci trebalo dokazati da su to TI KINEZI U JAPANCI koji bi rasprodaji beogradsku aremu za sekund…a on je ne moze ni danima i cak mozda mjesecima rasprodati…. tako da neka ne vrijedja stranu muziku

  2. Brt nisam ARMY ali postujem svacije idole i on nimalo nema pravo da im prvo ukrade pesmu pa oda cak i vredja…prosto nema smisla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.