Brukanje: Sarah Hyland traži od fandoma da plati sahranu njenog brata!

Glumica Sarah Hyland doživela je strašnu tragediju kad je prošlog vikenda njen 14-godišnji brat od ujaka Trevor Canaday poginuo nakon što je na njega naleteo pijani vozač. Ipak, sad su svi zgranuti jer ona ne želi sama da plati troškove njegove sahrane.

Sarah je tako pokrenula sakupljanje novca za njegovu sahranu preko stranice GoFundMe, a na jaku kritiku naišla je jer traži sumu od 10.000 dolara. Mnogi to uopšte ne razumeju, jer ona 10.000 dolara zaradi za samo četiri minuta snimanja svoje serije “Modern Family”! Naime, Sarah je po svakoj epizodi ovog šoua plaćena po tačno 100.000 dolara. Pritom, njeno čitavo bogatstvo je vredno 9 miliona dolara!

Stvari su postale još gore kad je ona uplatila samo 1000 dolara, a čak je i njena koleginica iz serije, Ariel Winter donirala mnogo više – 2500 dolara. Fanovi joj zato u komentarima poručuju da se jako bruka i pokazuje onu najtamniju stranu slave. “Žao mi je zbog tvog brata. To je strašno. Ono što ne razumem jeste zašto ne želiš da daš novac svojoj familiji. Za tebe je 10.000 kao za nas 1 dolar. Zašto ne želiš da pomogneš svojima?”, jedan je od tipičnih komentara. Sarah se do sad oglasila samo napadajući one koji je kritikuju, navodno jer time vređaju Trevora.

Pročitajte još  Ups! Pogledajte kako se Sarah Hyland saplela na dodeli Teen Choice Awards 2015! (Video)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sarah Hyland

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Brukanje: Sarah Hyland traži od fandoma da plati sahranu njenog brata!

  1. Ovo je sramotno za nju i po meni nešto prestrašno. Nikome se ne treba desiti ovakva tragedija, ali nikome isto tako novac ne treba biti preči od porodice.
    Nije sve u slavi i novcu i ovakvi ljudi poput Sarah nažalost to nikada neće shvatiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.