Osudila porodicu pa nestala: Britney Spears ponovo deaktivirala svoj Instagram nalog!

Britney Spears je ponovo deaktivirala svoj Instagram nakon što je osudila svoju porodicu zbog njihovog lošeg ophođenja prema njoj tokom njenog sada prekinutog starateljstva. Takođe, rekla je da „nikada nije pozvala“ svog starijeg brata Bryana Spearsa na svoje nedavno venčanje sa Samom Asghariem. Na Instagram nalogu pop zvezde trenutno se nalazi poruka „izvinite, ova stranica nije dostupna“.

Ovo nije prvi put da je uklonila svoj nalog na Instagramu, jer je istu stvar uradila još u martu nakon objava o njenom starateljstvu. Neposredno pre ovoga, žalila se na to kako njeni sinovi Sean Preston i Jayden Jems više ne žele da je vide i da joj zabranjuju joj da pokazuje njihove nedavne fotografije, kao i da poštuje njihove želje. Kao i ostatak porodice, oni nisu prisustovali venčanju.

U sredu je insistirala da nikada nije pozvala svog starijeg brata Bryana Spearsa na svadbu, uprkos tome što je pop zvezda prethodno navela sukob u rasporedu kao razlog njegovog odsustva. Inače, postavila je rekord u dugačkoj tekstualnoj objavi koju je podelila na Instagramu, gde je kritikovala Brayana i ostatak porodice Spears zbog njihovog navodnog tretmana prema njoj tokom starateljstva. Britney se takođe dotakla činjenice da „nije popila ni gutljaj alkohola“ na svoj poseban dan jer je bila testirana na droge najmanje 3 puta nedeljno u poslednjih 13 godina i nikada nije smela da pije.

Pročitajte još  Stižu prvi detalji: Britney Spears najavila novi album!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.