Fanovi zabrinuti: Britney Spears objavila devet potpuno golih slika!

Britney Spears izazvala je zabrinutost među svojim obožavaocima nakon što je u ponedeljak na svom Instagram nalogu objavila devet golih slika. „Fotografija poslednjeg puta kada sam bila u Meksiku PRE nego što je beba bila u meni“, napisala je trudna pevačica, dodajući: „Zašto, dođavola, izgledam 10 godina mlađe na odmoru.“

Međutim, fanovi su se okupili u odeljku za komentare zbog ogromne zabrinutosti, želeći da znaju zašto je nekoliko puta postavila istu sliku, dok su drugi smatrali da pokazuje previše. Nekoliko minuta kasnije, dodala je drugu objavu sa još tri gole slike koje su bile izuzetno slične: „Ova devojka je bolesna, ona vapi za pomoć“, napisao je jedan obožavalac, dok je drugi prokomentarisao: „Prilično sam siguran da je konzervatorstvo bilo na mestu s razlogom“.

U novembru prošle godine, nakon pravne bitke, Britney je vraćena kontrola nad svojim finansijama, medicinskim i ličnim odlukama, prestankom njenog trinaestogodišnjeg starateljstva. Dobila je izliv podrške od svojih obožavatelja koji su joj pomogli u pokretanju akcije #FreeBritney, za koju se smatra da je pomogao da se zvezda oslobodi od svog oca Jamiea Spearsa.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Bivši suprug Britney Spears uhapšen nakon što je upao na njeno venčanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.