Britney Spears i Sam Asghari objavili da su izgubili svoje prvo dete!

Pop pevačica Britney Spears i njen momak Sam Asghari objavili su da su izgubili svoju bebu. Mesec dana nakon što je pevačica otkrila da čekaju svoje prvo zajedničko dete, par je objavio izjavu na Instagramu u kojoj potvrđuju da su izgubili svoje dete u ranim danima trudnoće.

„Sa našom najdubljom tugom moramo da objavimo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći“, napisali su Britney i Sam 14. maja. „Ovo je poražavajuće vreme za svakog roditelja“. Njih dvoje su priznali da je možda trebalo malo da sačekaju pre nego što su podelili svoju radost tada, međutim, jednostavno su rekli da su bili „previše uzbuđeni što će podeliti dobre vesti“ sa ostatkom sveta u to vreme.

Britney i Sam su takođe otkrili da se oslanjaju jedno na drugo radi podrške, pišući: „Naša ljubav jedno prema drugom je naša snaga“. Takođe, par, koji se verio prošlog septembra, podelio je da se i dalje nada da će u budućnosti zajedno proširiti svoju lepu porodicu.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Britney Spears o svojoj sestri: Ti si sebično derište!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.