“Brinite o sebi”: Ariana Grande uputila brižnu poruku Arianatorima!

Kada ste najpopularnija mlada zvezda na planeti sve oči su uprte u vas – to zna i Ariana Grande koja svoju slavu koristi na najbolji mogući način, a koliko su joj važni fanovi, pevačica je još jednom pokazala u novim videima koje je objavila na svom Instagram storyju gde je želela da skrene pažnju svojim Arianatorima koliko je važno da vode računa o sebi i svom zdravlju!

Ari je održala seriju nastupa u okviru “Sweetener” turneje, a sada sledi kraća pauza kako bi se pevačica spremila za nastupe na jednom najvećih muzičkih festivala, Coachelli, koje ima 14. i 21. aprila kako glavna zvezda tih dana. “Štitite svoj mir i energiju, ne zaboravite da brinete o sebi,” poručila je Ari ovom brižnom porukom. Na samom početku ovih Instagram priča mogli smo da primetimo da se Ari zaputila negde, što je i potvrdila, rekavši da ima dosta posla oko porodice i prijatelja, dodavši još jednom da “svi vode računa o sebi”.

Ariana nije zaboravila da se našali da briše i vraća Instagram na svakih 15 sati, kao i to da ne može da veruje da ima ovoliki broj pratilaca. “Imam toliko mnogo pratilaca i to je čudno, pa ako to mogu koristiti za širenje bilo kakve vrste pozitive ili svetlosti, samo želim da vam je pošaljem i podsetim vas da je život lep, ako dopustite da bude,” objasnila je Ari. Pevačica je kasnije dodala da nije tako dobra u pričanju u kameru, poručila je fanovima da ih voli, kao i da je bila u opuštajućoj kupovini. “Upravo sam kupila neke kristale, sveće i knjige danas, bilo je zabavno. To je bila moja aktivnost i briga danas – šta vi radite kako biste brinuli o sebi,” zaključila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Šta se dešava sa Arianom Grande i Jennette McCurdy?

3 thoughts on ““Brinite o sebi”: Ariana Grande uputila brižnu poruku Arianatorima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.