Boženin blog: Kako sam postala MMer i zašto volim Marcusa i Martinusa

Hej! Ovdje Božena i evo me ponovno tu s mojim drugim blogom! Pisat ću o tome kako sam postala MMer i zašto volim Marcusa i Martinusa. Pa, krenimo!

Kada sam preko interneta saznala za Famozu, vidjela sam da objavljuju vijesti o raznim zvijezdama. Tako sam naišla na M i M. U početku ih nisam voljela, ali čudno stalno sam glasala za njih na music chartu iako nikad nisam poslušala niti jednu njihovu pjesmu. Čak sam ih i jedne noći sanjala, iako ih uopće nisam voljela. Ubrzo je došao rođendan moje najbolje prijateljice, kada smo na rođendanu navijali pjesme jedna je moja prijateljica navila pjesmu Marcusa i Martinusa. Ja sam se iznenadila koliko oni imaju talenta i onda sam pomislila “Pa čekaj malo, ja sam sanjala njih dvojicu i sviđaju mi se njihove pjesme, pa ja bih trebala postati njihov fan!” Kada sam došla kući s rođendana ušla sam na Famozu i počela istraživati o njima, radila sam kvizove, čitala vijesti o njima, slušala njihove pjesme…

Moram priznati da sam prije rijetko slušala pjesme, vrlo rijetko ali kad sam upoznala njih svaku večer su mi slušalice bile u ušima i ja bih slušala njihove pjesme i pjesme drugih izvođača. Tako sam sretna što sam njihov fan i što su mi oni uzori. Oni imaju tako lijepe pjesme bez psovki, ružnih riječi, nepristojnih spotova – oni su sasvim normalni šesnaestogodišnjaci. Imaju super smisao za humor, uvijek se smiju i naravno ostali su čvrsto na zemlji. Iako je njihova karijera tek počela i vrlo su uspješni već na samom početku, ja mislim da će oni uvijek ostati tako dragi, ljubazni i veseli. Ja sam ponosni MMer već skoro sedam mjeseci, znam da to nije puno, ali sam u to vrijeme toliko naučila o njima i ponosna sam što sam u toj divnoj obitelji. Hvala Famozi i mojim prijateljicama jer mislim da ne bih nikada upoznala M i M bez njih! Nadam se da vam se svidio blog i da ste uživali i vidimo se do sljedećeg puta!

Pročitajte još  Martinusu se neko jako sviđa i mnogi MMeri reaguju pogrešno

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

FOTO: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ima da ih bijem koliko mogu": Šta se dešava kad Jason Derulo pomisli da će lako pobediti Marcusa i Martinusa u fudbalu? (video)

2 thoughts on “Boženin blog: Kako sam postala MMer i zašto volim Marcusa i Martinusa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.