Bolno za gledati: Suga stisnuo zube i ipak nastupio za fandom (video)

Nekad je teško objasniti ljudima koliko naporno rade članovi k-pop grupa, gde ne mislimo samo na ritam njihovih nastupa i broj albuma koje izbacuju, već i na to koliko vremena provode uvežbavajući koreografije. Sve to ostavilo je posledice na Sugu iz grupe BTS koji je nastupio iako se jasno može videti da je imao ozbiljne bolove u ramenu.

Snimci koji su dospeli na internet to jasno pokazuju, a fandom mu izražava zahvalnost što je ipak sve istrepo. “Hvala što si imao toliko neverovatan nastup bez obzira što se ne osećaš dobro. Molim se za tvoj brzi oporavak”, tvitovala je jedna devojka a druga je dodala, “Radiš toliko da zaslužuješ sve, nikad ne pokazuješ da te nešto boli i nastavljaš sa odličnim nastupima. Zadivljena sam tvojim profesionalizmom.”

Fandom verovatna zna da ovo nije nova povreda, već da ju je Suga zaradio još pre nego što je postao član BTS-a! Nažalost, u pitanju je hronična povreda koja ne može trajno da se zaleči, pa se on nekad oseća bolje a nekad lošije. Ipak, on je očigledno to prihvatio i trudi se najbolje što može.

Pročitajte još  Nije ni čudo što će nastupiti na Billboard Music Awardsu: BTS oborili još jedan rekord!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Bolno za gledati: Suga stisnuo zube i ipak nastupio za fandom (video)

  1. We love you suga.Take care of yourself❤️❤️
    Thank you for everything our lil meow meow💙💙💙

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.