Bojana nam šalje svoju 1D priču!

Čitajući prethodnu priču naše sestre, imala sam želju da i ja sa Vama podjelim svoju 1D priču, a možda čak i da pošaljem poruku svim Directionerima, ali i ostalim fandomima.

Uglavnom, moje ime je Bojana i imam 20 godina (skoro). Dolazim iz jednog malog grada u Bosni i Hercegovini. Za ovu grupu momaka, koji su mi promjenili život, čula sam krajem 2011 godine. Tada, nisam imala ni interneta, ni telefona koji bi mogao da sadrži pjesme. Čula sam za njih preko moje drugarice s kojom nažalost više nemam kontakt, ali sam joj jako zahvalna što mi je njih pokazala. Kupovinom svog prvog laptopa, počela sam da skidam pjesme preko biblioteke. I tad je počelo ludilo. Bilo je nešto u njima,budili su radost u meni. Tako da, od 2012 sam zvanično postala Directioner, počela sam da kupujem novine na kojima su oni, postere, skidala sve moguće slike, znala sam apsolutno sve o njima i svaki tekst pjesme napamet ( to je bilo wow jer nisam voljela engleski). I 2013 sam napravila i twitter, tweetovala sam uvijek, ali mislila sam da me neće primjetiti. Da sam jedna obična djevojka u moru svih djevojaka. Mislila sam, ko bi mene, nisam baš bila ,,srećna tinejdžerka”, nego neko ko se uvijek izdvajao, kome su se svi rugali,vrijeđali. Ali desilo se. Primjetili su me. Nisam znala šta ću sa sobom. Tad sam zaključila nešto, ja vrijedim. Bez obzira na sve psovke i ruganje, vrijedim. Vrijedite i vi, nemojte odustati od onoga što zaista želite. Moj san je tog dana bio ispunjen.
Nekoliko mjeseci posle toga, Zayn je napustio bend. Desilo se,da. Sve directionerke širom svijeta gušlie su se u suzama, trpeći čudne poglede i možda odvratne riječi drugih iz razreda. Ali nas nije bilo briga. Naša ljubav prema njima je velika. Toliko velika da nas više povrijedi neko ko njih vrijeđa nego nas. Život ide dalje. Sada, svi snimaju svoje pjesme, rade šta vole, iskušavaju nešto novo. I mi ih podržavamo. Vjerujem da će se vratiti, obećali su. I ja ću uvijek biti tu i čekati. I promise.

Pročitajte još  Niall Horan: Više ne nosim lažne naočare, stvarno mi je oslabio vid!

PS:Poruka za ostale fandome i Directionere. Svi smo mi braća i sestre,bez obzira na sve, naši momci su prijatelji i sa Justinom, Selenom, Demi… Kad god vam bude trebala neka pomoć, tu sam. Ne odustajte od svojih snova.

Voli vas Vaša Bojana!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Liam Payne odbrusio Directionerima: Smarate sa pitanjem o povratku 1D, pitajte i ostalu trojicu!

3 thoughts on “Bojana nam šalje svoju 1D priču!

  1. Odlična i vrlo poučna 1D priča! 😘😘😘😍😍 možda jedan od najboljih, jer se malo ističe jer je drugačija🙂☺

  2. Jao Bozee!!! To sam tako jaa!!!Niko ne shvata na sta smo mi Directioneri spremni zbog nasih momaka.Najgori su mi oni odvratni,neshvatljivi ljudi sa predrasudama i njihovo pitanje "Zasto slusas njih kad su oni pe***i?".Aa kad tad nisam ubila nikog,onda nikada i necu!!!tako sam se pronasla ovde i zeli da znas da nisi sama,mi smo uz tebe,tvoja porodica,tvoji DIRECTIONERI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.