Blog naše Lene: Nema više tužnih pesama

Kada je u pitanju ljubav, imamo tu naviku da zadržavamo za sebe ta osećanja, priče, poruke, ali najčešće pesme koje nas podsećaju na ta dobra vremena ili pesme koje opisuju kako se oseća to naše slomljeno srce.

Ja sam osoba koja to stalno radi. Uporno zadržavam sebe u prošlosti slušajući te pesme koje me podsećaju na neku osobu ili na to da mi je srce slomljeno poput stakla, u sitne komade. Ali moram shvatiti, kao i svi ostali, da to ne pomaže da se nastavi dalje, već ostajemo tamo gde je bio kraj nečega lepog, ali verovatno početak nečega još lepšeg.
Taylor Swift je jednom prilikom rekla da je izraz „Pokušavam sa zaboravim“ užasan, jer nikada nećemo zaboraviti nekoga ako se trudimo.

Moramo da ostavimo te tužne pesme i uspomene iza sebe. Koliko god to bilo teško, samo tako možemo preboleti. Postojaće periodi kada ćemo koristiti svašta i raditi svašta što bi moglo da nam skrene pažnju da ne razmišljamo o toj propaloj velikoj ljubavi, ali vremenom će biti sve lakše.

Koliko god mrzela ovo da priznam, jer nikada nisam verovala u to, vreme leči sve, vreme leči naše slomljeno srce. Moramo ostaviti i zaboraviti, ne osobu, već te tužne pesme. Tako ćemo zaboraviti i osobu koja nam je nanela tu bol.

Moram priznati, koliko god kraj moje dvogodišnje veze bio užasan, strašan i ni malo lep, veza je bila dobra. Ne samo dobra. Naša ljubavna priča je bila mitska. Sve ono ružno je došlo kasnije, ali dugo mi je trebalo da shvatim da su me za njega vezivale samo te tužne pesme koje sam slušala iznova i iznova i podsećale me na njega.

Zbog toga, nazdravimo lepšim pesmama uz koje možemo da plešemo s prijateljima dok nas noge ne zabole i dok se noć ne pretvori u dan, jer je to ono što nam je svima potrebno.

Lena Ergelaš je stalna saradnica portala Famoza.net. Posetite njen blog Leena i pišite joj na [email protected] .

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Blog naše Lene: Nema više tužnih pesama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.