Blog naše Lene Ergelaš: Šta raditi tokom leta?

Leto je uveliko počelo, a s njim i više slobodnog vremena. Međutim, to nije uvek dobra stvar. Dani postanu monotoni, ne znamo šta da radimo. Zbog toga sam spremila nekoliko stvari koje možemo raditi tokom leta, a da nije odlazak na more.

1. Okupite društvo i dogovorite se da idete na bazen ili čak neko obližnje jezero. Dani su savršeni za celodnevno kupanje.

2. Možete ići na kampovanje ako ste zaljubljenik u prirodu.

3. Dogovorite se sa drugarica ili porodicom da odete na jednodnevni izlet. Možete provesti dan u šumi ili jednostavno možete obići neke gradove.

4. Poslednji predlog, moj omiljeni. Pronađite mesto gde možete zapaliti vatru, okupiti društvo, spremiti hranu i piće i tu provesti celu noć. Idilično, zar ne?

Znam da ima samo četiri predloga, ali to je ono što moje društvo i ja radimo leti. Ako ste nešto od ovoga već radili ili ćete tek uraditi, pišite u komentare, kao i vaše sopstvene predloge.

Lena Ergelaš je stalna saradnica portala Famoza.net. Posetite njen blog Just Dreamer i pišite joj na [email protected] .

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Blog naše Lene Ergelaš: Šta raditi tokom leta?

  1. Ovo su zaista super prijedlozi.Samo je jedini problem sto ja nemam drustvo tokom ljeta.Porodica mi je super ali npr. ja ne znam sta bih radila u kuci.A svaka cast za ovo i vjerujem da ce mnogo pomoci mojim drugaricama iz skole jer cu im javiti da procutaju ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.