Blog naše Lene: Četiri načina da podstaknete samopouzdanje odećom

Samopouzdanje je veoma važno u životu, najviše zbog toga što devojke koje veruju u sebe i iz kojih zrači samopouzdanje mogu da urade šta god požele.

Pre nego što započnem s tekstom,samo želim da kažem da sam ja devojka koja do pre osam meseci uopšte nije verovala u sebe i nije verovala u sebe. Vremenom se to promenilo, ali i dalje radim na sebi, što je jedan od razloga što pišem baš na ovu temu.

1. Počni da se oblačiš onako kako si uvek želela. Menjaj svoj stil polako, prema onom koji se tebi najviše sviđa. Razmisli o onome što najviše voliš kod sebe i trudi se da baš to istakneš. Kad obučeš ono u čemu se osećaš najlepše ti podiže samopouzdanje.

2. Oblači ono u čemu se dobro osećaš. Sve dok je tebi lepo nije bitno šta drugi ljudi misle. Kupuj odeću koja ti pristaje, koja nije previše utegnuta ili ti jednostavno ne odgovara.

3. Odlično je imati jednu “nabaci na sebe i kreni” kombinaciju. Takva kombinacija je spas za dane kad nemaš vremena da tražiš nešto ili da se spremaš. Moja takva kombinacija su duboke farmerke, obična crna majica i kožna jakna.

4. Potrebno je vreme sklopiti dobru kombinaciju. Probaj da osvojiš vreme za isprobavanje različitih kombinacija dok ne pronađeš one prave u kojima ćeš se osećati prelepo.

Inspiriši se i pronađi pravu odeću za sebe.

Lena Ergelaš je stalna saradnica portala Famoza.net. Posetite njen blog Leena i pišite joj na [email protected] .

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Blog naše Lene: Četiri načina da podstaknete samopouzdanje odećom

  1. Super blog,ali bi mogao biti mnogo opsirniji-duzi,i da ima vise saveta a ne samo 4.

  2. Super!Slazem se potpuno,ja sam npr pre par meseci bila bas stidljiva al sam uspela to da prevazidjem 🙂 ne samo odecom nego i stavom,svako se bolje oseca ako se ispravi i bude ponosan.Jako je lepo videti nekog ko veruje u sebe i pun je samopouzdanja! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.