Blog naše Danijele Nikolić: Uživanje u tri koraka

Sve ono što nam na letnjem raspustu treba je uživancija. Zar ne mislite tako? Punimo baterije, posvećujemo se sebi i drugarima, nečemu što volimo… Mada, koliko god to čudno zvučalo, moguće je da se desi situacija gde se takoreći “umorimo” čak i od svega toga.

Tad je vreme za apsolutnu RELAX fazu. Predstavljam vam je u 3 koraka:

1. Tišina
Da bi se posvetili svojim mislima na nekoliko minuta, neophodna vam je tišina. Moguće je naći i neke relax-kompilacije pesama na youtube-u, ako to više volite.
Samo slušate tišinu, svoje misli i uživate. Zamišljate da ste na nekom drugom mestu, onome koje za vas predstavlja najlepše na svetu. I odmarate mozak.

2. Miris
Znam da ću vam sad zvučati čudno ako vam predložim da upalite sveću u sred leta (nekako su one rezervisane za jesen i zimu, zar ne?), mada možda baš zbog tih prototipa bi bilo dobro razbiti ih i udariti kontru.
Logično razmišljajući, miris vam zaista može pomoći da otputujete daleko. Možda čak i dalje nego sa tišinom!
Mirišljave sveće ili čak štapići su super stvarčice za hedonizam čula mirisa.

3. Udobnost
Bitna komponenta uživanja je udobnost položaja. Zavalite se u omiljenu fotelju, lazy bag, krevet…i samo se prepustite čarima!

Dodatna ideja: piće bi isto bilo odličan deo ovog našeg malog putovanja koje se zove uživanje, pa se potrudite da vam pri ruci bude limunada ili voda s ukusom, a možda čak i ledeni čaj!

Danijela Nikolić je stalna saradnica portala Famoza.net. Pišite joj na [email protected] i posetite njen blog Girly World

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Blog naše Danijele Nikolić: Uživanje u tri koraka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.