Blog Ane Radin: Kako se zabaviti na raspustu!

Jedva ste čekali kraj škole, letnji raspust a sada vam je dosadno, zar ne? Ali, evo par sjajnih ideja kako da se zabavite za raspust.

Prva ideja:
-Fotografišite, izađite iz kuće i slikajte sve što vam se dopadne. Nije bitno imate li profesionalni fotoaparat ili telefon, samo uživajte!

Druga ideja:
-Svi znamo da letnji raspust I nije baš najpogodniji za pečenje kolačića, ali međutim mozete napraviti sladoled po svom izboru. Ukusno je a i rashlađuje!

Treća ideja:
-Napravite filmsko veče. Pozovite vaše prijatelje i uživajte uz kokice i neki super film!

Četvrta ideja:
-Želite da i preko raspusta ostanete u formi? Možete otići do parka, trčati I raditi razne vezbe. Ali takođe možete otići do bazena. Da, da dobro ste videli,i plivanje je dobro za vraćanje u formu!

Peta ideja:
-Obiđite razne festivale. Da li su to muzički festivali ili su neke kreativne radionice nije važno, samo se zabavite. Takođe obiđite i koncerte koji se tokom letnjeg raspusta održavaju u vašem gradu!

Zaista se nadam da ste uživali i nadam se da su vam ovih pet ideja za zabavniji letnji raspust pomogle i da vam se svidelo. Uživajte!

Otvorila sam novi blig, ako vas zanimaju teme o kojima cu pisati zavirite na Anna’s lifestyle mix

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Blog Ane Radin: Kako se zabaviti na raspustu!

  1. Mnogo mi se svidja blog,ali ja sam sve to radila,ali naravnooo ponovicu!!! :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.