Blamiranje: Niall Horan se baš ne snalazi na društvenim mrežama!

Niall Horan jako je iznenadio i uplašio svoj fandom nakon što je na svom Instagram Storyu ranije ove nedelje objavio video u kome ga vidimo kako tiho plače, kao da se desilo nešto katastrofalno. Ubrzo nakon toga, on je to obrisao, ali ne pre nego što se čitava stvar proširila društvenim mrežama.

Nakon brda pitanja, Niall se oglasio rečima, “Joj što ja mrzim društvene mreže, užasan sam sa njima. Hteo sam da pošaljem video iz šale svom prijatelju a nekako sam uspeo da to objavim na Storyju. Odustajem.” Kad ga je neko upitao da objasni kako je pomešao te dve stvari, mladi pevač je odgovorio, “Ne pitaj, nemam pojma! Nemojte više molim vas”.

Pa dobro, najvažnije je ipak da je Niall dobro! Kao što znamo, pevač je nedavno imao operaciju, a iako se uspešno oporavlja, on će ostatak godine verovatno provesti daleko od očiju javnosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Neviđeno: Louis Tomlinson napao Liama Paynea aparatom za gašenje požara!

One thought on “Blamiranje: Niall Horan se baš ne snalazi na društvenim mrežama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.