“Blagosloven sam što radim s njom”: Calvin Harris sad hvali Taylor Swift!

14714674_873392442797225_3730082537121251328_n

Odnos između Taylor Swift i Calvina Harrisa znatno se popravio u poslednje vreme, iako ne verujemo da je razlog za to što navodno očekuju dete. Škotski DJ je nakon raskida sa njom bio vrlo razočaran pa je o svemu čak i tvitovao ali je u međuvremenu promenio mišljenje.

Naime, on je u petak objavio status na Twitteru u kome se pohvalio neverovatnim uspehom pesme “This Is What You Came For” rečima, “Blagosloven sam što sam radio sa neverovatnim izvođačima kao što su Rihanna i Taylor Swift, hvala vam!!!”

Calvin je ranije javno objavio da je Taylor zaista pisala reči za pesmu kao i da peva deo pratećih vokala za nju ali je tad tvrdio da je on uradio najveći deo posla. Amber

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

Danas 5. novembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Confident” CD Demi Lovato. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Demi između 12 i 18h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Demi CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ed Sheeran: Poveo sam Taylor Swift u pab i niko nije provalio!

8 thoughts on ““Blagosloven sam što radim s njom”: Calvin Harris sad hvali Taylor Swift!

  1. Ali cas je voli, pa su raskinuli (okej), pa je hteo kao da je unisti, pa je hvali.
    Vau, bas je brzo izmenjao misljenje za tako kratko vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.