BLACKPINK su se vratile spotom “How You Like That”

Danas je baš, baš poseban dan, jer se BLACKPINK vraćaju na scenu posle praktično godinu dana, a osim pesme “How You Like That”, dobili smo i spot za nju! Ova numera predstavlja prvi singl sa njihovog novog albuma kojeg očekujemo u septembru, a interesovanje fandoma je ekstremno!

Naime, pesma posle svega tri sata od objavljivanja ima ludačkih 11 miliona pregleda i još luđih 2,5 miiona lajkova! Nema sumnje da je ovoliko interesovanje posledica upravo velike pauze koju je grupa napravila, pa je moguće da danas padnu i neki rekordi! Devojke su inače već zakazale i prvo izvođenje pesme uživo, i to u šou Jimmyja Fallona, takođe danas, ali kasno uveče po našem vremenu.

Pre izlaska pesme, devojke su imale konferenciju za novinare, a kako prenosi Soompi, one su objasnile značenje svoje nove pesme. “Možda to zvuči preambiciozno, ali želeli smo da pošaljemo pozitivnu poruku punu nade kroz novu pesmu”, kaže Jisoo. “Htele smo da pevamo sa samopouzdanjem i snagom da se borimo, a ne da pokleknemo pred teškim situacijama. Htele smo dosta hiphop elemenata, ali tako da ne izgubimo našu prepoznatljivost. Pesma počinje snažnost, ali ima i preokret na kraju.” Sam spot je vizuelni spektakl, ali na ništa manje i nismo navikli od devojaka u prethodnim godinama!

Jennie je istakla i da su sve članice grupe svesne kolika je odgovornost na njima jer imaju toliko fanova, ali i ostaju skromne, što se vidi po tome kako ona priča o saradnji sa Lady Gagom. “Pričale smo sa njom prvo preko telefona, kaže ona. “Nama je bila takva čast da nam ona kaže koliko voli našu jedinstvenost i da nas sluša. Ona je neko koga smo sve jako poštovale, i to je bila neverovatna situacija. Zabavljale smo se i bile smo srećne što je sve odlično uspelo”, zaključuje ona.

Pročitajte još  BLACKPINK o svom prvom albumu: Hoćemo da se fanovi iznenade svakom pesmom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “BLACKPINK su se vratile spotom “How You Like That”

  1. Meni pjesma bas i nije nesto, u pocetku je bila dobra ali kasnije me razocarala. Ne mogu vjerovati da smo cekali 14 mjeseci i na kraju dobili ovo. YG se mogao puno bolje potruditi oko Bp.

  2. Toliko sam cekala i konacno , SUPER mi je pesma ali sam mislila da ce CHI CU malo vise ovog puta dobiti pazne i teksta u pesmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.