BLACKPINK objavljuju novu pesmu u avgustu, priča se da je u pitanju duet sa Arianom Grande!

Kraj juna je za fanove benda BLACKPINK obeležio njihov neverovatan povratnički singl “How You Like That” koji odiše snagom i samopouzdanjem, a nakon odlične promocije ove pesme i svih rekorda, vreme je za naredni korak – drugi singl. On će biti objavljen u avgustu, ali to nije sve što fandomu golica maštu – već dugo se priča da su devojke sarađivale sa Arianom Grande, a ovi tračevi su sad već u trendingu na društvenim mrežama!

Dok su na posterima “How You Like That” devojke izgledale opako i pozadina i kostimi su im bili dosta mračni i ozbiljni, čini se da je njihov avgustovski singl skroz druga krajnost, jer na posteru izgledaju preslatko, boje su vedre, a gornji deo izgleda kao da se sa njega sliva čokolada. Font takođe govori da je pesma zabavnog karaktera, ali ko zna!

Maštu golicaju i tračevi da je Ariana gost na ovoj numeri, a tome naročito doprinosi činjenica da je YG Entertainment stavio u zagradu “featuring?” čime naglašava da je prisutan drugi izvođač, ali njegov identitet se još krije, kao i naziv pesme! Ari je veliki ljubitelj devojaka, one su imale priliku i da se upoznaju, a ne moramo ni da napominjemo koliko bi na svetskom nivou eksplodirao singl na kom se udruži pet najtraženijih pop devojaka ovih godina.

Arin menadžer Scooter Braun takođe je podgrevao nedavno ove tračeve kad je lajkovao određene postove o tome, a Victoria Monet koja sarađuje sa Ari zapratila je BLACKPINK. Fandom je uveren da nema boljeg izbora za saradnju od Ari, tako da ostaje da vidimo da li je to tačno!

Pročitajte još  Miley Cyrus o tragediji u Mančesteru: Jedva čekam da dobijem priliku da zagrlim moju drugaricu Ari!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “BLACKPINK objavljuju novu pesmu u avgustu, priča se da je u pitanju duet sa Arianom Grande!

  1. Mislim da je to sigurno Ariana jer je lajkala istu takvu Jennienu objavu, iako ne prati nikoga od njih 🥰

  2. Ariana Grande je ostavila i like na istoj slici koju je Jennie postavila na svoj profil😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.