Razni novi proizvodi i snimci iza kulisa: BLACKPINK najavile novu kolekciju dobrodošlice za 2022. godinu!

Kolekcija dobrodošlice za 2022. godinu kpop grupe Blackpink objavila je novi sadržaj za fanove, podižući njihovo uzbuđenje. YG Entertainment je objavio ‘Making Film Preview’ iza kulisa, a on je uključen u kolekciju dobrodošlice 2022, koju obožavaoci mogu da gledaju kroz poseban digitalni kod.

Što se tiče proizvoda, komplet uključuje uzbudljive predmete za obožavaoce, kao što su višestruki setovi fotokartica, pa čak i polaroidi. Čini se da fanovi vole divne dizajne u ružičastim nijansama i druge predmete za svakodnevnu upotrebu koje je agencija uključila. A šta je uopšte kolekcija dobrodošlice? To je merch koji YG Entertainment objavljuje za svoje grupe, a do sada je kompanija najavila samo kolekciju grupa Treasure i Blackpink. Pre nego što dublje zaronite, evo šta sve njihova kolekcija dobrodošlice može da ponudi.

Komplet dolazi u dve verzije – jednostavna kolekcija dobrodošlice iz 2022. i kolekcija dobrodošlice za 2022. (paket + kartica sa digitalnim kodom). Prvo uključuje samo komplete, dok drugo posebne poklone. Obe verzije imaju isti komplet, a uključuju jednu foto-knjigu od 104 stranice, jedan stolni kalendar, dva mini notesa, dve nalepnice sa imenima, dve lepljive beleške, jedan presavijeni poster, jednu belešku sa spiskom obaveza od 70 stranica, jedan nasumični set fotokartica (12 komada), jedan set fotokartica (8 komada), dva polaroida, jedna nalepnica i jedan set razglednica (12 razglednica).

Pročitajte još  Rastu BLACKPINK tenzije: Prestanite da nas lažete!

(Paket + kartica sa digitalnim kodom) sadrži posebne poklone. Sastoji se od jednog seta neotkrivenih i ograničenih holografskih fotokartica (4 komada) i jednog seta providnih polaroida (2 polaroida). Još jedan dodatak je digitalni kod. Kod će biti jedinstven za kupca i omogućiće mu pristup video zapisima na zahtev, a može se koristiti samo po osobi, po Weverse nalogu. Kolekcija dobrodošlice 2022. je još uvek u periodu pretprodaje. Međutim, verzija (paket + kartica sa digitalnim kodom) je već rasprodata.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Blackpink

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  BLACKPINK su se vratile spotom "How You Like That"

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.