BLACKPINK nadmašile One Direction!

One Direction nije aktivan već odavno, ali tek sad jedna grupa uspela je da nadmaši njihovu popularnost na YouTubeu, i to devojke iz sastava BLACKPINK. Naime, one trenutno imaju oko 29,9 miliona pratilaca, što im daje prednost od par hiljada u odnosu na One Direction. Naravno, ta razlika sad će se samo uvećavati.

Interesantno, iako su sad zvanično najpopularnija grupa na svetu na ovoj društvenoj mreži, BLACKPINK su u ukupnom plasmanu tek devete! Na prvom mestu i dalje je Justin Bieber sa 46,4 miliona a onda slede Ed Sheeran, Eminem, Marshmello, Ariana Grande, Taylor Swift, Katy Perry i Rihanna.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Blackpink

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

5 thoughts on “BLACKPINK nadmašile One Direction!

  1. Uspjeli smo BLINKS!!! Najpopularnija grupa na YG, najpopularnija k-pop grupa i pjevač (Lisa) na Instagramu, DDU-DU DDU-DU je najgledaniji spot od k-pop grupe i uskoro će imati 1B pregleda, jedine su ženske izvođačice sa dva videa preko 10mil like-ova, a da ne pričam o svim nagradama koje su osvojile.
    Tek smo proslavili treću godišnjicu benda a imaju dostignuća o kojima grupe koje postoje godinama mogu samo sanjati. Ponosna sam na BLACKPINK i BLINKS, fighting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.