Bizarno: Bivši fanovi izvršili napad na k-pop grupu A.C.E.!

K-pop fanovi umeju da pokažu neverovatnu strast i brane svoju grupu, ali isto tako, i da pokušaju da joj zagorčaju život, kao što je to sad doživela grupa A.C.E. Njihova muzička kuća Beat Interactive morala je povodom svega da se oglasi saopštenjem i da objasni šta se dešava, kao i da najavi pokretanje tužbe!

U saopštenju za javnost objavljenom na Twitteru a koje prenosi Soompi se kaže, “Zdravo, ovde je izdavačka kuća Beat Interactive koja zastupa A.C.E. Želimo da objavimo zabrinutim fanovima kakva je situacija povodom incidenta koji se desilo prošle noći i koji se tiče grupe A.C.E. Prošle noći, oko 10 uveče, kola grupa su vandalizovana lepkom dok su bila parkirana pored prostorije gde oni održavaju treninge. Osobe koje su ovo izvele znale su kakav je raspored grupe i imali su zlu nameru, a mi smo stvar prijavili policiji. Trenutno se pregledaju snimci sa TV kamerama, a mi nećemo prihvatiti nikakvu nagodbu”, navodi se između ostalog, što znači da će cela stvar otići na sud!

Ova kompanija navodi i da ovo nije prvi incident u poslednje vreme, pa da su članovi u konstantnom strahu. “Svi oni su nervozni i uplašeni zbog ovog iskustva. Tražićemo načine da im zaštitimo zdravlje. U poslednje vreme članovi su na meti napada u formi zlonamernih i neistinitih komentara i zbog toga su pod mentalnim stresom. Potpisali smo ugovor sa advokatskom kućom koja je specijalizvoana za ovo polje i planiramo da tužimo ljude. Članovi grupe ići će na konsultacije povodom svog mentalnog zdravlja i moraće da promene svoje rasporede. Izvinjavamo se svima i hvala svim fanovima koji podržavaju A.C.E. Radićemo naporno na tome da oni mogu da rade normalno.”

Pročitajte još  Uzbuna: Stray Kids najavili datume svetske turneje, nije kasno za nas!

Ono što se ne zna jeste zbog čega je grupa uopšte na meti napada, jer oni nisu uradili ništa skandalozno čime bi uopšte izazvali ovakve reakcije. Nije objašnjeno ni na koji način je izvršen napad superlepkom, jer nije isto izlepiti kvaku i izlepiti neki vitalan deo automobila koji bi im ugrozio bezbednost u toku vožnje.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.