Bivši dečko Belle Thorne: Kupi prnje ili ih prodajem na eBayu!

Život Belle Thorne je sve samo ne normalan. Devojka koja menja momke i devojke koje čarape, nedavno je raskinula sa muzičarom Mod Sunom, ali i dalje odbija da pokupi svoje stvari iz njegove kuće, zbog čega joj je on javno poručio da će se sve to da proda ukoliko se ona konačno ne pojavi.

“Ako ne dođe uskoro, ja ću zaista da prodajem ovo na e-Bayu”, kaže on. I pored svega, on ističe da ovo možda i nije kraj njihove veze. “Budućnost je nepredvidiva, ali u ovom momentu, meni je dobro… Ne mogu da pričam o tome”, dodaje on i objašnjava da je nakon što se rastao sa Bellom prestao da se opija i drogira. “Sedamnaest dana je prošlo da nisam unosio to u svoje telo. Nikad se nisam osećao ovako dobro”, konstatuje on, zaključujući da ga je veza sa glumicom i pevačicom uništavala.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Haker ukrao golišave fotke od Belle Thorne, a ona ih potom objavila sama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.