Billie Eilish započela novu eru, i više ne skriva svoje telo!

Billie Eilish nedavno je u potpunosti promenila svoj imidž, a u skladu sa tim je i njen spot za pesmu “Lost Cause”, koji je sama režirala. Devojka koju smo u prošlosti viđali sakrivenu u širokim majicama i duksevima, sad više nema problem da pokazuje svoju kožu, pa i ističe grudi! Najbolji dokaz da ona to radi zato što to želi jeste činjenica da je upravo ona režirala ovaj video!

Billie je u spotu okružena lepim devojkama sa kojima se odlično provodi u kući, igrajući društvene igre, video igre i uživajući u hrani. Sve se potom nastavlja napolju, gde one igraju pikado ili se jure pištoljima na vodu. Reakcije na video su odlične, sudeći po tome što je on za prvih 18 sati sakupio više od 10 miliona pregleda!

Čak 1,4 miliona lajkova samo potvrđuju da se njenoj publici ovo dopada, kao i tona pozitivnih komentara. Čini se da je svima ipak najvažnije kakva je muzika koju ona stvara, a ne njen imidž!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Startuju kvalifikacije za hit godine: Glasajte za pesme koje želite u finalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.