Billie Eilish: Volim kad me tuku i kad umirem od straha!

Billie Eilish: Volim kad me tuku i kad umirem od straha!

Billie Eilish ima vrlo zanimljiv modni stil, pa često deluje kao da ju je poplava izbacila, a ona i sam to priznaje, ali nema nameru da menja to što joj prija. U skladu sa vizuelnim imidžom su i njene psihičke karakteristike, pa je tako pružila krajnje zanimljiv odgovor na pitanje koji je to film najviše uplašio.

Pričajući za Billboard, ona je objasnila, “Ako gledam film, ništa me neće uplašiti. Uplašiću se tek kasnije. Volim kad sam uplašena. To znači da sam večito uplašena, jer mi se to sviđa. Oduvek sam volela da budem povređena i uplašena. Obožavam kad sam izbezumljena od straha.”

Ona dodaje i i da sad pokušava da isprepada i svoju publiku. “Jednostavno volim taj osećaj. Podsvesno pokušavam da izbezumim publiku jer se sećam kako sam se ja jednom isprepadala na koncertu. Odjednom je sve postalo belo i čula se čudna buka. Tad sam pomislila, ‘Moram ljude da nateram da osete ovo’. Ništa kao uzbuđenje i očekivanja, ali i strah da vas dodatno zaintrigira”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish mlatnula sebe mikrofonom u toku nastupa! (video)

4 thoughts on “Billie Eilish: Volim kad me tuku i kad umirem od straha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.