Billie Eilish: Uspešna sam jer nisam išla u školu!

Ono što mnogi ne znaju jeste da Billie Eilish nikad nije išla u klasične škole. Umesto toga, ona je znanje sticala od kuće, odnosno svojih roditelja. Billie kaže da iz današnje perspektive ne samo da ne žali zbog toga što je propustila da odrasta sa svojim vršnjacima, već ističe da joj je to pomoglo da bude ono što je danas.

“Jedini put kad sam želela da budem u školi jeste da bih se zezala. Nekad mi se činilo da je kul da imam svoj ormarić, da idem na školski ples u mojoj školi, kao i da kuliram nastavnike i smejem se na času. Meni su samo te stvari bile interesantne. Kad sam to shvatila, rekla sam sebi, ‘Meni se deo vezan za školovanje u školi uopšte ne dopada”, priča ona za Vogue. Billie teši sebe pa kaže da u slučaju da je išla u klasičnu školu, sigurno bi zbog svog neobičnog stila bila na meti lokalnih siledžija.

“Lako je primetiti kad vas neko ne voli; naravno da je tako”, objašnjava ona. “Čitavo detinjstvo mi je bilo takvo, a sad mi je interesantno jer srećem fanove i pomislim, da sam bila u tvom odeljenju kad mi je bilo 11 godina, garantovano biste me mrzeli.” Možda je mržnja prevelika reč, ali zamislite Billie u bilo kojoj školi, pa čak i nekoj našoj. Velika većina učenika verovatno bi se samo odlučila da je se kloni, smatrajući je čudakinjom sa kojom ne mogu da nađu zajedničku temu. Doduše, i Billie je govorila o tome kakve je mentalne probleme imala, ali se i nada da će to što sad govori o njima pomoći drugima. “Ako ne ništa, uzbuđena sam zbog dece koja muziku stvaraju u svojim spavaćim sobama. Činimo napredak čini mi se, jer ima dece koja ne mogu da plate odlazak u studio.”

Pročitajte još  Proširuje spisak slavnih fanova: Niall Horan i Demi Lovato oduševljeni Billie Eilish!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.