Billie Eilish uradila svoju prvu tetovažu!

Billie Eilish je za svojih 18 godina postigla stvari kakve mnogi nisu postigli ceo život, a njeni uspesi na prestižnim dodelama nagrada poput Grammyja govore o tome koliko je ne ceni samo opšta javnost, već i kritičari. Činjenicu da je već dobila šansu i da snimi pesmu za film Jamesa Bonda ne moramo ni napominjati! Ipak, i pored svega, Billie je obična 18-godišnjakinja sa malim stvarima koje je usrećuju poput vas. Ona je godinama želela da se tetovira, i konačno je potvrdila da je pala odluka kakvu tetovažu želi i da ju je ove godine uradila!

Naime, Variety je sa Billie Eilish radio isti intervju već četiri godine, pa je napravio zanimljiv video u kom vidite kakve odgovore je kroz godine davala. Iz intervjua iz 2019. godine posebno je ostavila utisak Billieina rečenica da bi jako volela da ima tetovažu – najnoviji intervju potvrđuje da je tetovaža tu!

“Tetovirala sam se konačno. Ali nećete nikad videti tu tetovažu” poručuje Billie. Da, nažalost, nemamo fotku tetovaže i izgleda da je nećemo nikad imati, jer je Billie misteriozna kao i uvek!

Billie je prevrtala očima na neke svoje odgovore iz prethodnih godina, a naročito na želju da ima malo više vremena za sebe, jer se to zbog pandemije i desilo! Ipak, ona sad uviđa koliko joj koncerti fale. “Mislila sam da nikad neće doći dan kad neću moći više da nastupam. To je jedna jedina stvar u životu koju znam da radim. Čim se vratim nastupima kao nekad, svaki nastup će biti najbolji nastup ikada” obećala je ona.

Pročitajte još  Slavni biznismen nije imao pojma ko je Billie Eilish, sad je ogromni fan!

Zanimljivo je i da je Billie od skoro na TikToku, i da je javnost jako nasmejala svojim korisničkim imenom “Coochiedestroyer5“! Pratite li je već? Ovo nije loš način da se povežete sa pevačicom jer ne možete da gledate njene nastupe, ali ako vam je lakše, i ona je očajna što nastupa nema!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.