Billie Eilish umire od sreće: Zapratio je Justin Bieber

Justin Bieber trenutno možda ne ume da usreći sebe, ali i dalje pričinjava veliko zadovoljstvo drugima! On ovih dana rado prihvata razgovor i fotkanje sa fandomom, ali sinoć je posebno bila srećna Billie Eilish jer ju je Jus zapratio na Instagramu i time pokazao da ga interesuje njena muzika!

Billie je tako na svom Instagramu Storyju ponosno objavila fotku koja pokazuje da ju je slavni muzičar zapratio, tako da joj je to očigledno mnogo znači! Ovako nešto dolazi u pravom momentu za nju, jer Billie najavljuje spot za svoj novi singl “You Should See Me In a Crowd”.

Zapravo, on je u ovom momentu već dostupan ali samo na servisu Apple Music koji nije podržan u našim krajevima. Ovaj animirani video stvaran je čak osam meseci i naravno, skroz je u njenom omiljenom horor fazonu, pa ona tako glumi jezivu devojku pauka.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sat dobre priče: Pogledajte prvi Biebsov intervju ove godine!

2 thoughts on “Billie Eilish umire od sreće: Zapratio je Justin Bieber

  1. Super za nju, mada na slici koju ste postavili baš i ne deluje kao da umire od sreće. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.