Billie Eilish u razgovoru sa robotom odgovara na čudna pitanja!

Billie Eilish nas svakodnevno iznenađuje svojim upečatljivim stilom, a isto tako i kroz intervjue gde nam daje potpuno neobične odgovore, koje bi retko ko očekivao. Međutim, šta se dešava kada je novinar koji intervjuiše jednu zvezdu zapravo robot koji postavlja izuzetno čudna pitanja? Pa, prošle nedelje, Billie je imala prilike da se po prvi put sretne sa tim kada je sa njom rađen intervju za novo izdanje časopisa Vogue!

Kako je Billie otkrila u interjvjuu sa Alom (robotom koji ju je intervjuisao), jednom prilikom je morala da nosi periku dok je bila u restoranu kako je drugi ne bi prepoznali sa njenom upečatljivom zelenom kosom, a nije izostao ni detalj gde je kao mala sanjala da radi u trgovinskom lancu Jamba Juice. U jednom trenutku robot je greškom Billie nazvao “Bilie Eyelash”, a moglo se primetiti da pevačica nije preterano bila impresionirana pitanjima koje je dobila od robota, iako je cilj bio potpuno drugačiji – potpuno nova, originalna i zanimljiva pitanja, kako bi intervjuu koji vidite u nastavku ispod bio još bolji od prethodnih.

Billie je među prvim pitanjima dobila i ono šta joj najviše nedostaje, na šta je prvo pomalo zastala kako bi razmislila šta bi zapravo odgovorila. Ona ističe da to nisu obične stvari, već specifične stvari šta bi zapravo mogla da radi, da ima malo više slobodnog vremena. Pitanje koje se veoma dopalo Billie jeste šta bi zapravo bila velika stvar za nju. “Sećam se kada sam na Instagramu dostigla 13 pratioca, a onda sam dobila 40 lajkova na slici, što je bila ogromna stvar za mene” odgovorila je Billie. Ovog robota napravio je programer iz Bruklina, Nicole He, koji je generisao tekst sistema, pa je prikupio sve moguće podatke sa interneta o Billie – od njenih pesama, do pitanja i odgovora iz ranijih intervjua.

Pročitajte još  Nemate maturu ove godine? Billie Eilish vam peva besplatno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Billie Eilish u razgovoru sa robotom odgovara na čudna pitanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.