Billie Eilish: Terapeut je jedina osoba s kojom mogu da pričam.

Nije lako biti zvezda, pogotovo ne ako preko noći postanete svetska senzacija, kao što je to pošlo za rukom Billie Eilish. Mnogi prijatelji vam okrenu leđa, neki neće da vas slušaju ili jednostavno koriste stvari koje znaju o vama da bi vas blatili u javnosti!

Billie je za The Sunday Times’ magazin izjavila da ju je slava naterala da manje veruje ljudima oko sebe, čak i nekima koje je godinama pre poznavala i verovala im!

“Ne znam, ljudima se ne sviđa moj posao. Ne mogu da pričam nikome o tome jer zvuči ili kao da se hvalim ili kao da sam nezahvalna. Počela sam da odlazim na terapije, zato što je terapeut jedina osoba s kojom uvek mogu da pričam”.

Pevačica takođe priznaje kako nije mogla da veruje šta su njeni bivši prijatelji, s kojima je odrasla, bili spremni da kažu i urade da bi dobili svojih 5 minuta slave. “Maltretirali su me u medijima, još su se i žalili! Ako ćeš već da me jašeš, makar uživaj u vožnji…”, razočarano kaže.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Billie Eilish: Shawnu Mendesu ignorišem poruke, Arianu volim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.