Billie Eilish: Preplašena sam zbog punoletstva!

Billie Eilish će 18. decembra proslaviti svoj 18. rođendan, ali dok muzičarka kaže da se raduje tom danu, u istom momentu ju je i strah! Kako ona ističe, boji se da će sad kad bude punoletna samo biti na još jačem udaru hejtera, s obzirom da nju više neće štititi maloletnički zakoni pa će biti podložnija napadima. Ona je ovih dana već bila na udaru fanova Lady Gage.

Govoreći za Extra, Billie je istakla, “Ja nekad i zaboravim da imam 17. Iskreno se plašim da napunim 18. Iako sam se čitavog života radovala tome, mislim da će ljudi biti u fazonu, “E sad ćemo da istovarimo sav hejt na tebe. Ipak, sve je ok – uzbuđena samo što ću napuniti 18”, kaže ona. Billie je nedavno na KIIS FM Jingle Ball koncertu u Los Anđelesu odala počast Britney Spears noseći odoru sa likom slavne pevačice, pa se nada da je ona to primetila!

“To je Britney očigledno. To je napravljeno od gomile stare odeće. Brend sa kojim mi radimo je od toga stvorio nešto novo. U ovom momentu, meni je to važno – samo da čuvamo resurse i energiju i budemo bolji po svetu – da ponovo iskoristimo stare stvari. Ja se nadam da će ona to videti. Ja sam to uradila jer je volim i uvek je podržavam. O bože, Britney je takva ikona, puno je volim!”

Pročitajte još  Billie Eilish: Sekla sam se i izgladnjivala do besvesti

Sem Britney, Ariane i Justina Biebera, Billie podjednako obožava i svog brata Finneasa koji joj mnogo pomaže da izgradi karijeru jer je i sam pevač, tekstopisac i producent. “Finneas mi je najbolji prijatelj, moj veliki brat, on je četiri godine stariji i najbolji prijatelji smo oduvek. Zajedno stvaramo muziku otkako je meni 13 godina; on producira svet. On je jedini razlog zbog čega sam nešto postigla u svetu i verovatno je i jedini razlog što sam živa”, otkrila je ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.