Billie Eilish kao robot na naslovnici Nylon magazina?!

Na naslovnici nemačkog izdanja Nylon magazina našlo se nešto krajnje neobično – Billie Eilish, ali ćelava, pomalo robotskog izgleda. Svi su pomislili da je to samo još jedan u nizu Billienih ludih promena izgleda i načina da šokira javnost još više. Međutim, ispostavilo se da Billie nije ni znala za ovaj članak!

Billie se nakon izlaska ovoga oglasila na društvenim mrežama “kakvo je ovo sr*nje” i objasnila besno da nikada nije dobila ponudu od Nylona o ovome i da ni ona ni njen tim nisu obavešteni da će se ovo uopšte objaviti. Takođe je napala Nylon što su postavili ćelavu i toples sedamnaestogodišnjakinju na naslovnicu “čak i ako je slika trebalo da predstavlja robotsku verziju mene… nisam je dozvolila ni na koji način”, objasnila je ona.

Nylon se nakon toga pravdao da nije bilo planirano da se napravi izgled koji vređa Billie, već da se oda čast 3D umetnicima, koji su kompjuterski napravili ovu “skulpturu”, a Billien uticaj u moderno doba je zaslužio počast, koju su tako rešili da iskažu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nylon magazine

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Billie Eilish objavila datume svetske turneje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.