Billie Eilish je sramota silnih pobeda na dodeli Grammy nagrada

Billie Eilish je i na Grammy ceremoniji izgledala kao osoba kojoj je neprijatno da pobeđuje, a to potvrđuje i njen brat Finneas O’Connell. Njih dvoje zajedno su osvojili tonu trofeja već u svojoj prvoj godini, ali i on ističe da se zbog toga oseća neprijatno, pa da najbolje razume svoju sestru.

U intervjuu za Vogue, on tako kaže, “Billie je bila zahvalna, naravno, tamo je bilo dosta njenih prijatelja. Ona se bolje uklopi u okruženje od mene, ali oboma nas je bilo sramota što smo toliko pobeđivali; nadate se da će svi biti jednako nagrađivani, ali kad smo i treći put pobedili… pa, šta da kažemo osim da volimo naše kolege koji su takođe bili nominovani.” Finneas ističe da je duboko verovao da će Lizzo i Lil Nas X trijumfovati. “Mislio sam da će album ‘Truth Hurts’ biti album godine, a da će ‘Old Time Road’ biti pesma godine, jer to i jeste pesma godine. Ja sam se nadao da ćemo osvojiti nagradu za albumu godine, ali i to je bilo u kategoriji ‘možda’.” Billie i Finneas idu na zajedničku svetsku turneju, a on kaže da su oni spremni za to, jer su tokom novembra i decembra bili na odmoru, i da im je to dovoljno.

U međuvremenu, Billie je priređena još jedna velika čast, jer je ona snimila glavnu temu za novi James Bond film, “No Time To Die”, koja nosi isti naziv i predstavljena nam je danas! Billie je ubedljivo najmlađa muzičarka koja je imala takvu čast. “Osećala sam se ludo što sam bila deo toga u svakom pogledu. To što sam uradila temu za ovaj film koji je deo legendarne serije je velika čast. James Bond je najbolji serijal filmova koji postoji. Još sam u šoku”, rekla je Billie. Pesmu i sami možete preslušati, a prve reakciju su izuzetno pozitivne. Kako se navodi, Billie će pesmu prvi put otpevati uživot 18. februara na dodeli BRIT Awardsa, a koju ćemo moći da gledamo uživo preko YouTubea, kao i svake godine!

Pročitajte još  Billie Eilish: Ja ne želim normalan život!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Billie Eilish je sramota silnih pobeda na dodeli Grammy nagrada

  1. pesma je savršena, prelepa… ona ima predivan glas, očigledno savršeno peva. i ona i finneas zaslužuju sav uspeh na svetu <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.