Billie Eilish: Ariana Grande mi je pomogla da se izborim sa slavom!

Billie Eilish je bukvalno preko noći postala senzacija i sad sve mediji otimaju oko nje. Za devojčicu od 17 godinu to predstavlja veliki pritisak, pa ona kaže da je prezahvalna na tome što u svako doba dana i noći može da se obrati svojoj starijoj drugarici Ariani Grande, koja uvek ima pravi savet!

“Ariana je carica! Prava carica”, priča Billie medijima uoči dodele jednih muzičkih nagrada u Los Anđelesu. “Ona je tako… Čoveče, i posle svega kroz šta je prošla. Ne znam da li ikog poštujem koliko i nju, iskreno.” Ariana je slavu postigla još kao dete, pa Billie kaže da je srećna što ona svoja iskustva može da prenese njoj.

“Ona radi ono što želi, a čak i kad to ne shvata, ona zna šta radi. To je baš impresivno. Ona se tako dobro izbori sa svime, to je impresivno.” Ipak, Billie kaže da još uvek nije uspela da se izbori sa svime što se dešava. “Jako sam srećna, znate. Ne znam kako drugačije da se osećam… Moram nekad da o sebi govorim u trećeme licu, jer ne znam kako da samo ponavljam ‘Uspela si ovo, uspela si ono.”

Pročitajte još  Ariana Grande o lepim strana slave: Više se ne hvatam usisivača i krpe!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.