Billboard Music Awards: Top pet stvari koje nisu viđene u prenosu


Iako je Billboard Music Awards prenošen uživo iz Las Vegasa, uvek postoje momenti koje naprosto promaknu kameri i ne budu viđene u direktnom prenosu!

1. Poljupci za Demi
Pre nego što je najavila nastup Due Lipe, voditeljka Hailey Baldwin uhvaćena je kako šalje pozdrave i poljupce publici, odnosno jednoj od zvezda, Demi Lovato.

2. Komplikovan silazak sa scene
Nakon što su završile svoj sjajan nastup, Christina Aguilera i Demi Lovato su imale malih komplikacija prilikom silaženja sa bine, pa su pomogle jedna drugoj kako bi sišle sa scene.

3. BTS groznica
Fanovi BTS-a su veoma vatreni, a to se moglo videti i osetiti sinoć u Las Vegasu kada su momci osvojili nagradu za najpopularnije zvezde na društvenim mrežama. Kada su momci primili nagradu čitav gornjii sprat arene je ustao i vrisnuo, a nakon toga momci su pozdravili fanove i otišli iza pozornice kako bi dali ostatak intervjua.

4. Grickalice za goste
Tročasovna emisija može da bude iscrpljujuća, ali na svu sreću organizatori šoua su razmišljali da će izvođačima i publici biti neophodna hrana i piće. Prvi redovi publike su imali sreću da dobiju torbice sa grickalicama i pićem širom arene.

5. Pozdrav za Swiftieje
Taylor je bila počastvovana što joj je Billboard dodelio nagradu za najboljeg ženskog izvođača, kao i što je njen album “Reputation” najprodavaniji album. Taylor je iskoristila kraću pauzu kako bi pozdravila svoje Swifieje u publici, a oni u prvim redovima imali su tu sreću i da se rukuju sa Tay.

Pročitajte još  Camila Cabello, Shawn Mendes i Dua Lipa nastupaju na ovogodišnjem Billboard Music Awardsu!

Autor: Famoza.net
Foto: Getty

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Billboard Music Awards: Top pet stvari koje nisu viđene u prenosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.