Billboard Music Awards: Evo kako možete da glasate za omiljenu zvezdu društvenih mreža!Billboard Social Artist je posebna nagrada za zvezdu koja je aktuelna na društvenim mrežama a ove godine možete glasati za jednu od pet megazvezda!

Kada kažemo megazvezde, Billboard ekipa je uvrstila u ovo takmičenje samo pet zvezda o kojima se bez prestanka priča ove godine – tu je najpre BTS koji apsolutno vlada Social 50 listom, a pored njega tu su Justin Bieber, Demi Lovato, Ariana Grande i Shawn Mendes! Ova nagrada biće dodeljena 20. maja, a upravo do tog dana imate pravo da date svoje glasove.

Da biste glasali potreban vam je ili Facebook ili Twitter nalog, tako da svoj glas možete dati na dva načina: za onlajn glasanje, prilikom odabira zvezde tražiće vam da se ulogujete na Facebook, a onlajn glasanje možete izvršiti ovde. Što se Twittera tiče, potrebno je da koristite hešteg #IVoteJustinBBMAs ako vaš glas ide Justinu, #IVoteBTSBBMAs za BTS, #IVoteArianaBBMAs za Ari, #IVoteDemiBBMAs za Demi a ako je vaš izbor Shawn, hešteg je #IVoteShawnBBMAs. Važno je da u jednom tvitu napišete samo jedan od ovih heštegova da bi se glas računao, i smete poslati ukupno 100 glasova dnevno do kraja glasanja, ili sa Facebooka ili sa Twittera.

Autor: Famoza.net

3 thoughts on “Billboard Music Awards: Evo kako možete da glasate za omiljenu zvezdu društvenih mreža!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.